k00063323.jpg (4656px x 3099px) 2697kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Buała kiełbasa z rusztu. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063324.jpg (4928px x 3280px) 10876kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Sewowanie zupy gulaszowej. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063325.jpg (3634px x 2419px) 1162kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Wśród dości wiceprezydent Gdańska Piotr Grzelak. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063326.jpg (4544px x 3024px) 2573kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Sewowanie zupy gulaszowej. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063327.jpg (4109px x 2952px) 1975kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Sewowanie zupy gulaszowej. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063328.jpg (4928px x 3280px) 7738kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063329.jpg (4928px x 3280px) 11016kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063330.jpg (4435px x 2952px) 2730kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk.Pieczyste sprawdza Maciej Rudziks, wiceprezes Polskiej Ekologii. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063331.jpg (4378px x 2914px) 2498kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk.Pieczyste sprawdza Maciej Rudziks, wiceprezes Polskiej Ekologii. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063332.jpg (4928px x 3280px) 10320kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk.Pieczyste sprawdza Maciej Rudziks, wiceprezes Polskiej Ekologii. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063333.jpg (4928px x 3280px) 10716kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił poseł Jan Krzysztof Ardanowski. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063334.jpg (4928px x 3280px) 11303kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił wiceprezydent Gdańska Piotr Grzelak. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063335.jpg (3280px x 4928px) 3300kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił wiceprezydent Gdańska Piotr Grzelak. 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063336.jpg (4928px x 3280px) 3354kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił Zbigniew Nowa właściel Zakładów Mięsnych Nowak i 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063337.jpg (4357px x 2900px) 2661kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił Zbigniew Nowa właściel Zakładów Mięsnych Nowak i 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00063338.jpg (4575px x 3045px) 2578kb
Uczta Neptuna impreza kulinarna na Długim Targu w Gdańsku podczas Jarmarku Świętego Dominika promująca polskie mięsa z Pomorza. Impreza była finansowana z Funduszu Promocji Mięsa Wołowego i Funduszu Promocji
Mięsa Wieprzoweg, a jej organizatorem byłoStowarzyszenie Rzeźników i Wędliniarzy RP. Największą atrakcją był pieczony w całości na rożnie byk. Jeden z pierwszych kawałków pieczystego ukroił Janusz Rodziewicz prezes Stowarzyszenia Rzeźników i Wędliniarzy RP 6.08.2017 Fot. Maciej Kosycarz / KFP