k00035483.jpg (4216px x 2832px) 1526kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035484.jpg (2754px x 3975px) 1262kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035485.jpg (4012px x 2564px) 1116kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035486.jpg (4136px x 2832px) 1180kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035487.jpg (4208px x 2748px) 1411kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035488.jpg (2760px x 4113px) 1300kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Na stoisku GS Zukowo na ul.Szerokiej mozna kupic wedliny przygotowywane bez konserwantow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035489.jpg (4088px x 2732px) 1573kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Resturacja Tawerna na wyspie Olowianka serwuje potrwawy przyrzadzane wg oryginalnych starych gdanskich receptur m.in zupe rakowa, pstraga teczowego w zielonym majonezie czy klopsy z wolowiny w sosie szalotlowym. Nz. po prawej Bogdan Kwapisiewicza szef Kapituly Kulinarnej Gdanskich Smakow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035490.jpg (4064px x 2688px) 1644kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Resturacja Tawerna na wyspie Olowianka serwuje potrwawy przyrzadzane wg oryginalnych starych gdanskich receptur m.in zupe rakowa, pstraga teczowego w zielonym majonezie czy klopsy z wolowiny w sosie szalotlowym. Nz. po prawej Bogdan Kwapisiewicza szef Kapituly Kulinarnej Gdanskich Smakow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035491.jpg (4088px x 2780px) 1183kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Resturacja Tawerna na wyspie Olowianka serwuje potrwawy przyrzadzane wg oryginalnych starych gdanskich receptur m.in zupe rakowa, pstraga teczowego w zielonym majonezie czy klopsy z wolowiny w sosie szalotlowym. Nz. po prawej Bogdan Kwapisiewicza szef Kapituly Kulinarnej Gdanskich Smakow. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP
k00035492.jpg (2832px x 4167px) 1377kb
V Festiwal Kulinarny Gdanskie Smaki podczas Jarmarku Swietego Dominika. Resturacja Tawerna na wyspie Olowianka serwuje potrwawy przyrzadzane wg oryginalnych starych gdanskich receptur m.in zupe rakowa, pstraga teczowego w zielonym majonezie czy klopsy z wolowiny w sosie szalotlowym. 9.08.2011 Fot. Maciej Kosycarz / KFP